01-01-10

Eerst en vooral...

voor iedereen een gelukkig nieuwjaar!!  Hopelijk is jullie oudejaarsavond even gezellig geweest als die van mij :-))

Als ik zo op een avond een paar glaasjes alcohol drink, dan kan ik normaal gezien de dag nadien niet veel sportieve acties meer ondernemen.  Dus besloot ik wijselijk om deze voormiddag NIET te gaan lopen (wegens hoofdpijn, een rommelig huis en veel afwas).  Maar wat deze voormiddag niet kon, kon deze namiddag natuurlijk wel hé!!!

Op het programma stond een wisselloop van 9km: 1km lopen en 200m wandelen tot dan uiteindelijk 9km bereikt werd hé.  Uiteindelijk werd het dus 7x 1km lopen en 200m wandelen en dan de laatste 600m nog lopen.
Ik besloot gewoon m'n trainingsbroek aan te doen (niet m'n lange tight, want ik heb precies de indruk dat m'n benen dan sneller koud hebben dan als ik gewoon een losse trainingsbroek aandoe), zo'n dry-fit tshirtje en een trui.  En ook nog een petje, want m'n hoofd koelt anders te snel af met die koude temperaturen :-))

Zo'n wisselloopje vind ik altijd wel leuk, de Garmin telt zo lekker af van, en het lijkt dan allemaal niet zo "veel" ineens hé :-))  Het is dan ook een supergeweldig loopje geworden, waarbij ik eens verder doorgelopen ben dan waar ik normaal altijd al terugdraai.  Ik heb ook nog een stuk van de Ring gedaan, en daar waren er zelfs mensen in auto's die naar zwaaiden en hun duimen opstaken (zo leuk!!!!)
Ik heb een mooie toer gelopen, al zeg ik het zelf!!  Maar ik denk dat ik volgende keer toch maar eens wat meer natuur ga opzoeken dan altijd maar die wegen... (hoewel ik me meer aangemoedigd voel als er auto's passeren).

1-01-2010


1-01-2010 lopen


Volgende week wordt een beetje een vreemde week.  Ik heb vakantie (joehoew!!!), maar ik ga verhuizen, dus 't gaat veel inpakken zijn, veel schilderen, veel sport à la meubels in elkaar steken, en tussendoor ook nog lopen!! (ah ja, want dat kan ik nu een hele week overdag doen, daar moet ik van profiteren!!)

17:19 Gepost door E in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Maak er een mooi jaar van te beginnen met een actieve week.

Gepost door: Tiny | 01-01-10

KEI GOEI LOOPJE!!! super!!!

Gepost door: Jess | 02-01-10

mooi verslagje, alvast goed begn van het jaar, suces voor het seizoen en veel loopplezier

Gepost door: tom | 02-01-10

mooie training op om het nieuwe jaar mee te beginnen !!
Veel succes met je verhuis en het knutselen aan je meubels !!

Gepost door: coach mario | 02-01-10

De commentaren zijn gesloten.