24-01-10

23-01-2010

En na een tijdje begint alles dan wat terug op z'n plaats te vallen en hebben we terug tijd om die dingen te doen die we graag doen: sporten!!

Donderdagmiddag ben ik met een collega gaan lopen in't stadspark in Antwerpen.  Er staat 45min op het programma elke donderdag, maar af en toe moet ik dan toch echt wel toegeven dat ik soms die 45min niet haal.  Niet omdat ik het niet kan, maar gewoon omdat ik te traag ben bij het omkleden!!  Iets wat me ook al opgevallen was tijdens m'n triatlon :-))  Maar hey, wat is er dan beter: niet gaan lopen, of 35min lopen?  Ik dacht het ook al... :-))

Vandaag eindelijk nog es een rustige zaterdag: rustig opstaan, een paar wii-fit-oefeningetjes doen (en ook ontdekken dat het balance board me goed gezind is, if you see what i mean ;-)), en dan loopgerief aandoen om de buurt te verkennen!!  Achter m'n hoek is het sportcentrum.  Ik had me deze week bij de sportdienst van de gemeente ook al geinformeerd waar ik kon gaan lopen en of er loopclubs bestaan hier in het dorp.  Een loopclub lijkt me nu toch nog niet echt iets voor nu (misschien binnen een paar maanden ofzo :-)), maar blijkbaar kon ik hier om de hoek gemakkelijk op een dolemietenpiste (verlicht!!) wat toertjes gaan lopen.  Goed dus voor de donkere avonden!!  Maar vandaag was het licht, dus ik besloot alvast eens een kijkje te gaan nemen, en dan wat verder door te lopen door het centrum.

Dat centrum, daar was ik al snel uit!!  Dus ik liep maar wat rond in de wijken rondom het centrum.  Een paar huisjes van vriendinnen gepasseerd (en es gewuifd, maar ik denk dat iedereen nog sliep :-)), wat mensen voorbij zien fietsen die pistoleekes waren gaan kopen, af en toe es een hondje dat mee kwam lopen (maar al snel teruggeroepen werd door 't baaske) en ik passeerde zelfs KV Vosselaar die op zondag een wedstrijd spelen tegen Whitestar :-)  Ik heb een paar gezellig mooie plaatsjes ontdekt om te gaan lopen, dus misschien dat ik die morgen wel eens uitprobeer :-)

Op m'n schema stond een wisselloop van 7km: 800m lopen en 200m wandelen.  Het liep allemaal perfect, en ik heb ook geprobeerd deze keer om tijdens de loopstukken dezelfde snelheid aan te houden, wat me eigenlijk absoluut niet veel moeite kostte.

Vanavond is het "nightclimbing" op m'n klimclub: klimmen met het licht uit :-)  'k Ben benieuwd wat dat gaat geven, maar ik kijk er wel naar uit!!

(wegens gebrek aan internet thuis post ik dit blogje een dag later, en effe ter informatie: het nachtklimmen was superleuk, 't was wel zoeken af en toe, en het feestje achteraf was ook heel gezellig!!)

klim1

 

klim2


De komende weken beginnen er ook allemaal wat rustiger uit te zien...  't is te zeggen: 'k heb veel plannen, al dan niet concrete, maar we zullen zien wat ervan zal doorgaan hé ;-)  Maar tijd om te sporten is er zeker!!

14:40 Gepost door E in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

amai Amai toch ! Gij zijt een sportief wijveke , zoals ze dat hier zeggen ! Ik heb heel veel bewondering voor je doorzetting ! Doe vooral zo verder , maar toch oppassen met die gekke dingen he ! Want 1 ding is zeker bij je , het kan nooit gek genoeg zijn ! Klimmen is al gek voor mij , en dan gaat gij het licht nog uitdoen . :-)

Gepost door: coach mario | 24-01-10

Volgens mij heel leuk om te doen dat klimmen!

Gepost door: Tiny | 24-01-10

De commentaren zijn gesloten.