03-03-10

De countdown is ingezet...

Oh leuk, een "countdown" tot de Antwerp 10 Miles, die wil ik wel es zien!!!  Ja lap...  Nog maar 56 dagen!!!!!!!!  Dat is ... effe rekenen ... nog maar 8 weken!!!  Het werd plots zwart voor m'n ogen, ik zag het allemaal niet meer zo goed zitten...  8 weken nog, en wat een erbarmelijke trainingsperiode had ik al achter de rug...  Het leek wel alsof ik gewoon nooit gaan lopen was (2x per week toch wel, maar dat lijkt niets hé...).

Zaterdag keek ik er wel naar uit om een 5-tal km'tjes te gaan lopen, maar die vielen me daar toch wel tegen zeker!!!  'k Had 's middags een sla'tje met paprika gegeten, amai amai, slecht idee voordat je gaat lopen!!  Zeker als je paprika's eigenlijk niet goed verteert...  Na 4km zwoegen begon zich dan een vervelende steek de kop op te steken, en begon ik trager te gaan lopen, waardoor ik wat stram werd in de benen.  Toch maar die 5km uitgelopen met een misselijk gevoel als gevolg...

Geen probleem, volgende keer beter!!

Daarstraks ben ik dan een tempoloopje van 7km gaan doen.  'k Heb m'n best gedaan om er toch wat het tempo in te houden, en eerlijk gezegd ging dat nog redelijk!!  Mijn fietsbegeleider fietste naast me langs de Ring van Turnhout tot een eindje verder (weer een brug overgegaan), en dan gewoon door een stukje van het centrum weer terug.  Aan km 6 ongeveer liep ik voorbij een groepje "uitschot" en één van hen vond het wel grappig om gewoon naast mij te blijven lopen.  Redelijk vervelend als je't mij vraagt, maar 5 meter verder stopte hij er al mee.  'k Denk niet dat hij het lang had kunnen volhouden ook niet :-)

Ik had m'n looptraining jammer genoeg niet vooraf in m'n Garmin geladen, waardoor ik de eerste meters wat heb lopen prutsen met dat ding.  Toen ik het eindelijk in gang gekregen had, was het nog eventjes tot aan een rood licht...  Daar drukte ik op "stop", maar dom dom dom!!!  Ik was vergeten terug op "start" te drukken toen ik de straat overstak!!!  Een heel stuk Ring heb ik gewoon niet gemeten...  Jammer!!  Maar m'n garmin wist me dan toch wel te zeggen wanneer ik een km had afgelegd.  Ik heb dus wel 7km gedaan, maar de teller staat niet op 7km.  Het ding tuutte per km, maar als ik dan keek, dan stond er bv. 4,200 op, toen hij zei dat ik aan ronde 5 zat (en dus 5km had gedaan).  Al doende leert men zeker? :-)

03-03-2010


'k Heb geen last meer van m'n knieën (sinds skiverlof), en de 7 km gingen me goed af!!!  Een km'tje erbij had zeker nog gegaan!!

21:25 Gepost door E in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hij was wss bang toen hij uit t zicht van zn vriendjes verdween...

aangezien je nu vlot die 7 kilometer hebt kunnen lopen heb je nog plenty of time met die 8 weken die nog komen. Enkel zorgen dat je een weekje of 2 op voorhand toch minstens eens 12km in een stuk gelopen hebt dan komt da zeker goe. succes in ieder geval en mss zie ik je daar dan ook eens. ;)

Gepost door: Peter | 03-03-10

goeie ! You did it girl ! Kei goe !

Gepost door: kaat | 03-03-10

Er zal in die 2 maanden nog wel het een en ander moeten gebeuren. Dat gaat je ook wel lukken.

Gepost door: Tiny | 03-03-10

De commentaren zijn gesloten.