21-03-10

Lap...

En dan komt de dag dat je toch te veel last hebt, en dan is de vraag: loop ik door of niet?

Vandaag stonden er 10km op het programma.  We waren van plan om naar't stadspark te gaan in Turnhout, dus zogezegd, zogedaan!!  De eerste toer was nog maar half of ik begon al pijn te krijgen in m'n knie...  Het is zo wat een zeurend gevoel, rechtsonder m'n knieschijf.  Je ziet het ook, het is zo wat dikker op die plaats, maar als ik erop duw, dan doet het absoluut geen pijn eigenlijk.  Eigenlijk is het onder m'n knieschijf allemaal wat dikker dan aan de andere knie, wat vochtophoping denk ik (naast het gebruikelijke vet :-)).
Na 10 min begint het zo wat, daar aan die knie, maar ik loop gewoon verder.  Ik merk wel dat dat been niet zo goed meewil, en dat ik meer met m'n rechterbeen dan met m'n linkerbeen loop.  Nog es 10 min later begin ik dan ook te manken, en dat duurt ook een tijdje.  De vorige keren dat ik een langere duurloop deed, liep ik dan ook weer gewoon verder, en na een tijdje merk ik het gewoon niet meer.  Tot de dag nadien dan, dan ben ik redelijk gebrekkig: ik kan nog gewoon stappen, maar mag geen te bruuske bewegingen maken, of het doet pijn.  Maar op een stoel gaan zitten, of rechtstaan van een stoel, dat kost wel wat moeite!!!  En trappen zijn uit den boze!!

Dus na een 4-tal km ben ik vandaag gewoon gestopt met lopen...  Het wordt ook altijd warm op die plaats waar het wat dikker is, ik denk wat ontstoken ofzo?  Ik heb flink ijs gelegd, hoewel ik dat dus niet voel als ik gewoon met m'n been omhoog lig hé!!  Als ik erop druk, dan voel ik er ook helemaal niets aan... (of misschien druk ik verkeerd).  'k Heb ook nog zo'n kniebandje meegekregen van m'n loopmakker om es te testen volgende keer.

Ik ga toch maar es op zoek gaan naar een dokter, maar liefst één die me NIET zegt dat ik moet stoppen met lopen.  De inschrijving voor de 10 Miles en voor de Halve Marathon zijn al een tijdje binnen EN betaald, dus die zullen hoe dan ook doorgaan!! (als mijn benen er dan nog zijn hé :-))

21:51 Gepost door E in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Met wat ondersteuning van een fysio zal het wel snel opgelost zijn. Beterschap gewenst!!

Gepost door: Tiny | 21-03-10

Toch maar opletten en niets forceren. En eens naar de dokter gaan is geen slecht idee. Ik ken er verschillende die met blessures zijn blijven doorlopen en die na een tijd helemaal niet meer mochten of konden lopen.

Gepost door: Herman | 22-03-10

ik duim KEI hard voor jou dat het goed komt!!!!

Gepost door: Jess | 22-03-10

De commentaren zijn gesloten.