11-04-10

Yes I can!

Nog maar 13 dagen voor de Ten Miles!!!  Het is allemaal heel krapjes geweest met die trainingen, maar nu heb ik wel het gevoel dat het me gaat lukken!!!  Vandaag stonden er 14 km op het programma, en mijn loopmaat ging tot bij mij komen om hier in de buurt eens te gaan lopen.  Afgelopen maandag was ik met een vriendin al een toertje gaan wandelen in't Giels Bos, een uitgestippeld parcours van 5km, en die wilde ik vandaag zeker ook terug doen, misschien 1x, misschien 2x...

We zijn hier vandaag dan bij mij vertrokken, dan richting Giels Bos gelopen, daar het parcours van 5 km gedaan (met hier en daar een stukje bij wegens verkeerd lopen :-)), en dan een andere weg terug genomen...  In het Giels Bos loop je ook een stuk langs een kinderboerderij, en dat is daar echt wel supermooi!!!

20100411 parcours


Vorige week heb ik trouwens nog 13 km gelopen in't Prinsenpark in Retie, maar mijn Garmin batterijen waren leeg.  Gelukkig zijn daar ook uitgestippelde parcourskes en zijn we begonnen met een kleine toer van 2 km (om te testen of de knie het zou uithouden), dan een toer van 6 km, 3 km en terug 2 km.

Ik moet wel zeggen dat mijn knieën wat beter aanvoelen dan een paar weken terug!!!  Ik was precies een beetje overtraind, en ik voelde dat ik geen 3x per week kon gaan lopen.  'k Heb het dan wat teruggebracht naar 2x per week lopen, en het is precies wel een goede beslissing geweest!!  En elke keer ijs leggen na het lopen helpt ook heel veel, net als m'n tapekes!!  Ik ben nu ook elke keer voor het lopen aan het opwarmen (iets wat ik voordien nooit echt deed), maar dan op de wii, een paar yoga- en spieroefeningen, heel leuk!!

Jaja, die Ten Miles, ik zie het zitten!!!  'k Ga er wel een tijdje over doen, dus aan mijn supporters: blijven wachten hé, ik kom er aan :-))

13:21 Gepost door E in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

chic chic zeg ! Ik ben jaloers ! Geweldig gewoon !

Gepost door: kaat | 11-04-10

super goed bezig hier!!! ik ga jammer genoeg ni kunnen supporteren op de ten miles, want wij vieren mijn papa zijn verjaardag na de marathon (voor zover ik mij wakker ga kunnen houden), maar mss dat ik het sowieso fysiek niet ging aankunnen om daar nog te gaan staan ? :-)

in ieder geval alvast heeeeeeeel veel succes!!

Gepost door: Jess | 11-04-10

Opwarmen .......met wie ? :-)

Als ik er geraak zal je me zeker horen , zien ....en als't echt moet , voelen ook !! Nu put onder uw kont als ge durft opgeven !! :-) En nu zit ik zo al te peinzen , zou ze niet opgeven ? :-)
Maar als ik dan bekijk hoe jij de afgelopen weken getraind hebt , vooral verstandig getraind,....dan weet ik zeker dat gij het schitterend gaat doen !!
Veel succes he !!

Gepost door: coach mario | 15-04-10

De commentaren zijn gesloten.