22-04-10

De sponsortocht voor Sarah!

Of ik klaar ben voor de 10 Miles?  Ik denk het wel...  Het zal in ieder geval wel wat warm zijn, maar 'k zal wel genoeg drinken meenemen :-))  Hopelijk moet ik dan niet te veel naar het toilet en zweet ik het er gewoon allemaal uit hé!!  Gisterenavond nog een oppeppend mailtje gekregen van de coach, en ik zie het wel zitten!!

Er gaan ook nog veel collega's van me meedoen, zij lopen allemaal voor een goed doel!! (meer info onderaan)  Ik wil hen dan ook alvast superveel succes wensen, en als jullie wel 'into goede doelen' zijn mogen jullie ook altijd een steentje bijdragen (maar dat is uiteraard niet verplicht!!).  (Voor de supporters: het zijn de dames in de roze tshirts!!)

Voor de rest: keep on running (maar niet meer te veel :-)) en tot zondag!!

Sarah

Beste,

 

Met een aantal medewerkers van Secretary Plus doen we dit jaar mee aan de Antwerp 10 miles op zondag 25 april 2010. Sommigen onder ons lopen de hele 10 miles (16 km), anderen gaan voor de Ladies Run van 5 km.

 

We doen dit om geld in te zamelen voor Sarah, het dochtertje van Leen Dehaen, Office Manager van ons Secretary Plus kantoor in Rijsel. Drie jaar geleden raakte Sarah betrokken bij een auto-ongeval met een dronken chauffeur waardoor ze ernstig gewond raakte aan haar bekken en ruggengraat. Sarah ligt tot op heden nog steeds in het ziekenhuis en verhuisde recent naar een speciale instelling in Normandië. Door geld in te zamelen voor Sarah willen we haar en haar familie financieel steunen tijdens deze moeilijke tijden.

 

Secretary Plus is nog steeds op zoek naar sponsors, in bijlage vinden jullie vrijblijvend onze sponsorsheet.

 

Alvast bedankt voor uw steun!

 

Met vriendelijke groeten,

 

The Secretary Plus Runners

 

 

***

 sponsorsheetNL

16:09 Gepost door E in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Antwerpen Veel succes morgen .. CU !!!

Gepost door: Edith | 24-04-10

De commentaren zijn gesloten.